IT-expert begint winkel met benodigdheden voor imkers

Peter de Moed met een beschermpak voor imkers in zijn winkel in de Gustaaf Peetersstraat. sylvain Foto: Sylvain Liekens

IT-expert begint winkel met benodigdheden voor imkers

Print
Ranst -

Wie nog op zoek is naar originele en natuurlijke kerstgeschenken kan best eens langslopen bij Peter de Moed want naast alles voor de imkers en de brouwers, heeft hij ook talrijke afgeleide honingproducten zoals zeep, zalf of shampoo.

De opslagplaats waar u terecht kunt voor alle imkermateriaal en startkits voor brouwers bevindt zich in de Broechemse Gustaaf Peetersstraat 32 D

“We wonen in de Ranstse Asbroek. Een heel rustige straat waar we genoeg ruimte hebben voor onze Toggenburgse geiten. Ik kom uit Groningen en ontmoette mijn vrouw Saskia, die afkomstig is uit Zoersel, in Schotland toen ik daar werkte in de IT –sector. We wonen nu zo’n acht jaar in Ranst. Er werd gereorganiseerd in mijn sector en dat was voor mij het moment om over te schakelen op een ander soort leven. Ik reisde veel en de soms te hoge werkdruk werd wat te zwaar.”

Zo werd Peter de Moed imker. “Want dat is een ideale manier om rust te vinden. Zo ontdekte ik dat er veel meer imkers zijn dan je op het eerste gezicht zou vermoeden. Omdat het stilaan lastig werd om alle benodigdheden te vinden, veronderstelde ik dat het leefbaar zou kunnen zijn om die dingen te verkopen.”

Info: www.bijdemoed.be

Externe links
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio