Hulpactie voor slachtoffertje van steekincident

De kleine Sterre, voor wie nu een hulpactie wordt opgezet. Foto: IF

Hulpactie voor slachtoffertje van steekincident

Print
Deurne / Merksem - De Merksemse vzw Centrum voor Sociale Hulp verkoopt steunpakketten voor het Deurnese meisje Sterre. Zij werd onlangs verwond door een man met een schroevendraaier, en is er nog steeds erg aan toe.

Het anderhalf jaar oude Deurnese meisje Sterre, dat eerder deze maand in de Deurnese Delhaize door een geestelijk gestoorde man in het oog werd gestoken,  is er nog steeds erg aan toe. Haar hersenstam en kauwfunctie zijn aangetast, ze is gedeeltelijk blind en kan haar oog en ooglid maar moeizaam bewegen. Welk effect het incident op lange termijn zal hebben, valt nog af te wachten.

De Merksemse vzw Centrum voor Sociale Hulp (CSH) verkoopt de komende dagen volop steunpakketten, om het Deurnese meisje en haar familie te steunen. “Het verhaal van Sterre heeft me bijzonder aangegrepen”, zegt Robert Meeus van CSH. “Daarom wou ik absoluut iets doen voor haar. De ouders worden geconfronteerd met heel wat ziekenhuis- en advocaatskosten, zaken waarover ze zich nu geen zorgen zouden mogen maken."

Voor 100 euro (exclusief btw) krijgen mensen de keuze uit een aantal cadeaus. Voor iedere bestelling krijgen mensen een officiële factuur toegestuurd, zodat ze hun donatie kunnen aftrekken van de belastingen.” Na nieuwjaar overweegt de vzw ook een benefietconcert te organiseren voor Sterre. 

Info: op de website van de organisatie 

Lees dinsdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen

 

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio