Menegazzo stapt verrassend op bij Club Brugge

Fernando Menegazzo Foto: Isosport

Menegazzo stapt verrassend op bij Club Brugge

Print

Fernando Menegazzo verlaat Club Brugge. Dat heeft Michel Preud’homme na afloop van Club Brugge - Genk aan de pers verteld. De 33-jarige Braziliaan speelde nog maar sinds afgelopen zomer voor blauw-zwart. Familiale problemen liggen aan de oorsprong van het vertrek.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

'Fernando zal ons verlaten', vertelde Preud’homme. 'Hij heeft familiale problemen en daardoor hebben we de beslissing genomen om hem te laten gaan. Fernando keert per direct terug naar zijn thuisland Brazilië. Ook al heeft hij de laatste tijd niet vaak gespeeld, toch is dit enorm jammer want Fernando was heel belangrijk voor de groep.We zullen tijdens de winterstop iemand proberen te vinden die zijn plaats zou kunnen innemen', aldus nog Preud’homme.

Fernando Menegazzo ruilde begin juli Al Shabab voor Club Brugge. Bij de Saudische club had de ervaren Braziliaan al samen met Michel Preud’homme gewerkt. In het begin van het seizoen was Mengazzo een onbetwiste basispion, maar na de komst en doorbraak van Ruud Vormer zat hij meestal op de bank. Menegazzo scoorde uiteindelijk 2 goals voor de West-Vlamingen.

 

 

Meer voetbalnieuws