Marc Coucke trekt zijn mooiste outfit aan voor 'Slimste Mens'

Print
Nu Marc Coucke miljardair is, kan een optreden in De Slimste Mens ter Wereld niet uitblijven. Hij trekt daarvoor zijn mooiste outfit aan: een bananenpak. 'Ze hadden mij gevraagd of ik mij wou verkleden, maar ik dacht aan een ridder of een astronaut. Zie mij hier nu staan, dit doe ik niet', klinkt het bij de ondernemer. Maar of zijn twee volgende pakjes beter zijn, dat valt te betwijfelen...

Eerder op de avond had Coucke zijn filmpje al aangekondigd op Twitter. Hij noemde het fragment grappig en leerrijk, hopelijk vonden zijn volgers dat ook!

Herman Brusselmans maakte voor de laatste keer zijn opwachting in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Speciaal voor de gelegenheid zet hij zijn topmomenten van het voorbije seizoen op een rijtje. En dat gaat ongeveer zo: 'vuilehoersmeerlappoepenikwilcathluytenmuilen'. Bart zingt dan weer contratenor-gewijs een lied voor Marc-Marie.

In de finale neemt Marc-Marie Huijbregts het op tegen de goedlachse Cath Luyten. Het wordt nooit echt spannend, maar wie zien we morgen terug?

 

 

 

.

Nu in het nieuws