© w&f

Café ’t Konijntje gaat dicht, café Pullman terug open

Vlak naast de spoorweg telt café ’t Konijntje zijn laatste dagen als dorpskroeg. Daniëlla Mariën (42) sluit zaterdag 20 december definitief de deuren. Twee weken later staat ze opnieuw achter de toog, nu van café Pullman aan het station van Kalmthout.

Daniella Mariën (42) baat het café drieënhalf jaar uit. “Vanaf het begin wist ik dat hier café houden tijdelijk zou zijn. Er zijn nogal wat mankementen aan het gebouw en ik begrijp dat de eigenaars er een punt achter zetten. Gelukkig kan ik de overstap maken naar café Pullman, amper een paar honderd meter hiervandaan”, begint Daniella haar caféverhaal.

Zaterdag 20 december beleeft ’t Konijntje zijn laatste cafédag. “Vanaf 11u worden de caféantiquiteiten verkocht. Het moment om nostalgie te kopen. ’s Avonds staat een afsluitfeest op het programma. Zaterdag 3 januari tap ik vanaf 14u opnieuw, maar dan in café Pullman, vlak naast het station. De plaatselijke coverband ‘The Locals’ zorgen die eerste dag voor de sfeer”, aldus nog Daniella Mariën. .

Lees het hele verhaal dinsdag in Gazet van Antwerpen – editie NoordMeer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio