OCMW van Sint-Katelijne-Waver deelt 150 kerstgeschenken uit

Foto: Chris De Bruyn

OCMW van Sint-Katelijne-Waver deelt 150 kerstgeschenken uit

Print
Sint-Katelijne-Waver - Niet alle ouders hebben de financiële middelen om in deze eindejaarsperiode een mooi geschenk te kopen voor hun kinderen. Om ook deze jongens en meisjes niet met lege handen te laten, organiseert het OCMW van Sint-Katelijne-Waver voor het zevende jaar op rij een geschenkactie.

“Met subsidies van het Sociaal-Cultureel Participatiefonds kochten we heel wat speelgoed aan en Vrije Basisschool GLOC organiseerde onder haar leerlingen een inzameling van tweedehands speelgoed”, vertelt Sofie Geens, medewerkster van de sociale dienst.
“Daarnaast ontvangen we jaarlijks sponsoring van het Rode Kruis en van een privé-initiatief dat onze actie een warm hart toedraagt.
Cliënten van ons OCMW met kinderen kunnen een geschenkpakket samenstellen dat bestaat uit een nieuw stuk speelgoed, een tweedehands item, een boek en een zakje snoep. Jongeren ouder dan 12 jaar krijgen een bioscoopticket.”


Ongeveer 150 kinderen en jongeren tussen 0 en 18 jaar zullen dankzij deze actie een fijn geschenk onder de kerstboom vinden.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio