De Wilde Wimmen op tournee

De Wilde Wimmen met Wim Geysen en Wim Van Deuren Foto: Jan Brys

De Wilde Wimmen op tournee

Print
Brasschaat - De Brasschaatse auteur en theatermaker Wim Geysen trekt samen met Wim Van Deuren vanaf zaterdag rond met een nieuw programma.

“Ons programma Laagland kadert in de traditie van de Nieuwe Snaar, de Frivole Framboos, Neerlands Hoop en Kommil Foo. We zijn wild, ontwapenend en alles overgoten met de nodige relativering en zelfspot. Het wordt een mengeling van deze twee, maar we willen absoluut niet te plat worden”, zo vertelt Wim Geysen.

Het duo start zaterdag 13 december in Theater Carttouche in Edegem. Daarna komen de Culturele Centra aan de beurt. Wim Geysen zorgt voor zang, gitaar, ukulele, dans en body-motion. Wim Van Deuren gaat voor zang, gitaar, piano, dobro, lap steel, lucina, melodica, mandoline, mondharmonica en elektronische drum. De Wilde Wimmen brengen grotendeels nieuw materiaal met de bedoeling de mensen een goed gevoel te geven.

Wim Geysen is naast Laagland ook nog volop aan het rondtoeren met Oerbos en Flits!. Met deze laatset productie trekt hij vooral de scholen rond. Het thema is hier verkeersongelukken bij jongeren.

www.wildewimmen.be

Lees het hele verhaal vrijdag in Gazet van Antwerpen - Editie Noord

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio