Agenten gewond door erg agressieve jongen

Themabeeld Foto: Photo News

Agenten gewond door erg agressieve jongen

Print
Antwerpen -

Twee Antwerpse agenten zijn in de nacht van woensdag op donderdag gewond geraakt toen ze een jongeman (18) in bedwang probeerden te houden.

Rond 2.15 uur moest de politie bijstand verlenen in de Jezusstraat waar ambulanciers tijdens een interventie werden lastiggevallen door enkele jongeren.

Dat groepje jongeren werd wat later aangetroffen in de Lange Nieuwstraat. Ze werden door de agenten aangemaand zich wat kalm te gedragen, maar één man bleef zich opwinden. Uiteindelijk vertrokken de jongeren in twee taxi’s richting Eiermarkt.

De agenten reden nog achter de twee taxi’s tot één van de chauffeurs plots stopte wegens problemen met agressieve jongen. Die stapte uit en hij liep weg tot hij wat verderop aan de Eiermarkt door de agenten werd tegengehouden.

De agenten probeerden de jongeman in bedwang te houden, maar die werd steeds agressiever en bleef om zich heen slaan. Uiteindelijk kon hij geboeid worden, maar beide agenten raakten gewond. De een had verwondingen aan de knie en in het aangezicht. Zijn collega liep een gebroken pols op.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio