Stond uw baby in onze allereerste Babyspecial? (oproep)

Foto: GvA

Stond uw baby in onze allereerste Babyspecial? (oproep)

Print
Gazet van Antwerpen viert in 2015 tien jaar Babyspecial. Voor de voorbereiding is de redactie op zoek naar fiere ouders die er tien jaar geleden bij waren om hun spruit in de allereerste editie te zetten.

De Babyspecial is een jaarlijkse traditie, waarbij alle jonge ouders de kans hebben om hun kindje dat het voorbije jaar werd geboren, in een extra fotobijlage van Gazet van Antwerpen te publiceren. Tienduizenden kindjes passeerden zo met naam en foto, tot grote trots van de hele familie. Het is telkens een stunt om de ingezonden foto’s en namen per gemeente bij elkaar te krijgen.

Bij de krant van 28 januari 2015 zit de gratis bijlage met de meisjes die geboren zijn in 2014. Een dag later is het de beurt aan de jongens. Om deze tiende Babyspecial extra glans te geven, wil Gazet van Antwerpen de baby’s van tien jaar geleden in de kijker zetten, aan de hand van enkele verhalen.

Stond uw baby, ondertussen flinke negenjarige, in die allereerste editie? En wil u daarover getuigen, met een nieuwe foto van zoon of dochter erbij? Misschien hing aan de geboorte wel een bijzonder verhaal vast, of stonden ondertussen ook uw andere kindjes in de special? Wij horen het graag via sylvia.marien@gazetvanantwerpen.be. Vermeld uw woonplaats, telefoonnummer en vertel waarom we uw spruit en u mogen komen interviewen.

Bent u zélf onlangs papa of mama geworden? Dan mag uw kindje in onze volgende editie niet ontbreken. Inschrijven kan nu al via www.gva.be/babyspecial

 

 

Nu in het nieuws