Zware jongens rocken en rappen voor asielhondjes

Muzikanten met een hart voor asielhonden: Alex Agnew (Diablo Blvd), Stijn De Waele (F.O.D.), Den Halve (Halve Neuro) en Mark Vosté (Belgian Asociality). Foto: Tim Tronckoe

In gratis bijlage 'Het Weekend Begint op Vrijdag'

Zware jongens rocken en rappen voor asielhondjes

Print
Antwerpen - Feesten als de beesten én feesten voor de beesten: dat is het devies vrijdagavond in Trix Club in Antwerpen. Vier bekende Antwerpse acts - F.O.D., Belgian Asociality, Diablo Blvd en Halve Neuro - slaan er de handen in elkaar om hondenasielen te steunen.Het hele verhaal vind je in 'Het Weekend Begint op Vrijdag', bij Gazet van Antwerpen.

Jorge Van Camfort, de gitarist van de pretpunkers van Belgian Asociality, heeft thuis zeven honden en werkt als hondengedragsbegeleider. Hij kreeg enkele muzikale collega’s zo gek om op te treden tijdens Trix Doggystyle, een benefiet voor hondenasielen. “Toen Jorge ons vroeg, moesten we niet lang nadenken”, aldus Alex Agnew, die aantreedt met zijn hardrockband Diablo Blvd. “Mijn vrouw werkt als vrijwilligster voor het Meldpunt Dierenverwaarlozing. Zelf hebben we geen hond, wel twee katten, maar onze gitarist Andries is gek op zijn hond.”

De uitneembare bijlage Het Weekend Begint op Vrijdag, die vrijdag gratis bij Gazet van Antwerpen zit, staat boordevol interviews en tips met oog op een interessant weekend, of een avondje of namiddagje uit. Voor het gezin lokt de kerstmusical 'The Sound of Music' in de Stadsschouwburg, de concertreeks van Clouseau in het Sportpaleis en een deugddoende wandeling aan zee in het spoor van Jan Hoet. Verder vind je er tips voor de beste boeken, cd's, dvd's en het advies van onze specialisten voor een avondje uit.

 

 

MEEST RECENT