Man merkt dat vrouw vriend bedriegt en doet dan dit…

Foto: IMAGEGLOBE

Man merkt dat vrouw vriend bedriegt en doet dan dit…

Print

De Amerikaan Lye had zich klaargemaakt voor een leuke avond American Football in Detroit, maar de avond verliep ietsje anders dan gepland.

Lye zat namelijk net achter een hoogzwangere vrouw en haar vriend. Maar de vrouw in kwestie was wel erg druk bezig met haar gsm. Lye besloot even mee te lezen en merkte al snel dat de hoogzwangere dame in kwestie met haar minnaar aan het sms’en was. ‘Ik zou hier veel liever met jou zitten’ en ‘ik zal blij zijn als ik bij jou ben en hem verlaten heb’ waren slechts enkele van de opmerkingen die ge-sms’t werden. Haar vriend in kwestie had echter niets door. Toen een andere bezoeker klaagde over de kleine portie frietjes zei de vrouw: ‘dat is geen probleem, ik ben kleintjes gewoon’.

Dat was volgens Lye de druppel die de emmer deed overlopen. Hij besloot een briefje te schrijven naar de vriend van de hoogzwangere vrouw: ‘Hey maat, ik ken je niet en jij kent mij niet, maar wanneer je thuis komt, check je vriendin haar telefoon dan eens. Ze zit te sms’en met een zekere ‘Jason’ en zegt hem dat ze liever bij hem zou zijn. Hou je goed, ik wens je het allerbeste toe en Happy Thanksgiving!’ . Dat briefje gaf de man af na afloop van de match. ‘Sindsdien heb ik niets meer van hem gehoord, maar ik hoop dat hij gepaste maatregelen heeft genomen’, besluit Lye.

De man nam ook een foto van het koppel en van zijn briefje en postte dat op Facebook. De foto ging ondertussen al viraal.

MEEST RECENT