© Jan Brys

Bloemen op elk moment van de dag

Bloemenzaak De Goede Bloemen aan de Bredabaan in het centrum van de gemeente pakt uit met een bloemenautomaat. De klanten kunnen er nu 24 uur op 24 boeketten bloemen uit de muur halen.

jan.brys

“Met enige vertraging staat hij er dan toch”, zo openen Peter en Dirk de Goede, vader en zoon het verhaal. “Het is de bedoeling dat de klant via onze website zijn bestelling plaatst. Via een sms krijgt hij dan een code van ons waarmee hij het boeket uit de muur kan halen. Er is ook een bancontact om te betalen. In de automaat zijn ook kant en klare boeketten te verkrijgen”, aldus Dirk de Goede die de zaak ook grondig heeft vernieuwd.

“We hebben de zaak in oppervlakte doen verdubbelen. De indeling is nu helemaal anders”, vervolgt Dirk die de zaak in 2012 van zijn vader overnam. De bloemenzaak werd opgericht in 1952 en vierde twee jaar geleden haar 60-jarig bestaan met een heuse tentoonstelling. Op dit ogenblik is de winkel één van de oudste zaken op de Bredabaan. Steeds meer middenstanders houden ermee op. Vaak komen er ketens in de plaats.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners