© FRBE

Boek over tien jaar Tomorrowland

Het festival en de aftermovie bestonden al. Nu lanceert Tomorrowland voor het eerst een boek. Daarin blikken bezoekers, dj’s en chefs terug op tien jaar beats in Boom.

STLA

Tomorrowland vierde afgelopen zomer zijn tiende verjaardag met een dubbel feestweekend. Het festival blikt nu in boekvorm terug op het voorbije decennium. “Tomorrowland en Lannoo Uitgeverij lanceren samen een boek”, vertelt woordvoerster Debby Wilmsen.

Net zoals Tomorrowland geen gewoon festival is, is het boek geen gewoon boek. “Uiteraard staan er veel foto’s in het boek van onze mooie bezoekers: the people of Tomorrow. Naast exclusieve interviews met grote dj’s zoals Steve Aoki, David Guetta, Yves V en vele anderen bevat het boek ook verborgen codes. Daarnaast zitten er gadgets bij zoals briefpapier, een permanenten oorkonde, een mandala en postkaarten, allemaal in onze festivalstijl. Elke pagina vertelt een uniek stukje van het Tomorrowlandverhaal.”

Tomorrowland serveert naast dancemuziek ook lekker eten. “Het culinaire aspect speelt voor ons een heel belangrijke rol en mocht dus niet ontbreken in het boek. Topchefs die op Tomorrowland kwamen koken, verklappen hun keukengeheimen. Zo bevat het werk recepten van gehaktballenwonder Wim Ballieu en pizzabakker Peppe Giacomazza.”

Wim Ballieu, Dimitri Vegas & Like Mike stellen het boek vrijdag voor in het Felixpakhuis. Het boek met harde cover kost 39,99 euro.