Geel FM kaapt cultuurprijs vereniging van het jaar 2014 weg

Geel FM krijgt cultuurprijs Vereniging 2014 Foto: MALE

Geel FM kaapt cultuurprijs vereniging van het jaar 2014 weg

Print
Geel - Geel FM 107 is super content met de titel van Cultuurvereniging van het jaar. De lokale radiozender viert ook het tien jarig bestaan.

Geel FM bestaat dit jaar tien jaar.

Als onafhankelijke lokale radiozender brengen zij naast  hits, het meest recente lokale en regionale nieuws. In negen nieuwsbulletins en diverse reportages brengen ze dat lokale nieuws in eigen productie.

Dankzij de snelle informatie worden hun website, facebook en twitteraccount druk bezocht.

Programma's als Goeiemorgen Geel, de Geelse top 40, ASV Live, Chit Chat en Actugeel onderstrepen het regionaal karakter.

Iedere Geelse vereniging krijgt via 1 minuut de mogelijkheid om gratis promotie te maken voor hun activiteiten. Dit wordt dagelijks vier keer uitgezonden en is zo bijna een half uur gratis reclame.

Geel FM wil zo samenwerken met alle verenigingen.

Wim Meeus van Geel FM was onder de indruk. "Ik ben echt van mijn melk. We kregen eerst een uitnodiging om naar deze avond te komen en dan blijken we zelfs genomineerd te zijn. Dat is al super... Nu we dan ook nog de cultuurprijs in de wacht slepen, wil ik nogmaals herhalen dat onze deur wagenwijd blijft open staan voor alle verenigingen. Wij willen graag alle activiteiten en nieuwtjes in de ether brengen!"

Zaterdag, 6 december 2014, zendt Geel FM samen met alle Vlaamse radiozenders na het nieuws van 13u ter nagedachtenis van Luc De Vos het nummer Mia uit

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio