© Jef Wijckmans

Softwarebedrijf Protime werft 25 mensen aan

Protime in Aartselaar werft 25 mensen aan. Het softwarebedrijf maakt tijd meetbaar door bedrijven gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossingen op het vlak van tijdsregistratie en personeelsplanning aan te bieden.

Jef Wijckmans

Protime is als specialist van tijdsregistratie na twintig jaar doorgegroeid in de richting van de personeelsorganisatie. Het bedrijf aan de Kontichsesteenweg is op dit vlak momenteel marktleider. Het project van vier initiatiefnemers groeide gestaag naar 130 personeelsleden vandaag de dag. De stijgende vraag naar hun diensten zorgt ervoor dat ze momenteel een uitbreiding van het personeelsbestand met een vijfde plannen.

“De arbeidsmarkt is vandaag aan een opmerkelijke flexibilisering toe”, zegt medezaakvoerder Peter s’Jongers. “Steeds meer mensen werken op verschillende tijdstippen, vaak zelfs op de meest uiteenlopende plaatsen. Voor de personeelsplanning is dit niet altijd evident. Protime heeft in dit opzicht onlangs onder meer een nieuw platform gelanceerd.”

Protime telt onder zijn Belgische klanten onder meer Terbeke, Henrad, Crowne Plaza, Arcelor- Mittal, Randstad, Sara Lee, Pfizer, en Miele, Het bedrijf uit Aartselaar verwacht dit jaar een omzet van ruim 18 miljoen euro te realiseren, en in 2015 de kaap van de 20 miljoen euro te kunnen passeren. Het bedrijf heeft al verscheidene vestigingen in het buitenland. De export tekent ondertussen voor veertig procent van het omzetcijfer.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio