Tweede collectie Stromae nu al bijna uitverkocht

Foto: Mosaert

Mode

Tweede collectie Stromae nu al bijna uitverkocht

Print

Wie geen XS of XL heeft, is er aan voor de moeite. De tweede Mosaert-collectie van Stromae is online al zo goed als uitverkocht, en dat terwijl de verkoop pas woensdagavond om 17 uur startte. In de Brusselse concept store Hunting and Collecting zijn wél nog enkele stuks beschikbaar.

De tweede modecollectie van maestro Stromae en styliste Coralie Barbier was sinds gisteren 17 uur online te koop op de website van de Brusselse shop Hunting and Collecting. Net zoals collectie één, bleek ook de opvolger ontzettend populair. In een mum van tijd verkochten de sokken uit en vlogen ook de courante polomaten online de deur uit. Wie een extra small of extra large draagt, kan (voorlopig) wel nog een Mosaert-polo bestellen.

Ook offline gaat Mosaert opnieuw vlotjes over de toonbank. ‘Op de website is alles zo goed als uitverkocht, maar in de shop hebben we nog wel wat stuks. Ook hier geldt: snel zijn is de boodschap’, horen we bij Hunting and Collecting. Geen tijd om naar Brussel af te zakken? Hou je dan klaar voor het tweede deel van de Mosaert-collectie – de truien en cardigans – dat vanaf 12 december verkocht wordt.

NIET TE MISSEN