© evdw

Pop-up store verkoopt tot Valentijn

Enkele jaren geleden startte Chris Dingemans al een tijdelijke pop-up store in het centrum van Stabroek. Nu speelt ze thuis aan Ettenhoven 103, waar ze samen met haar man een adviesbureau inzake airconditioning runt.

EVDW

“Net als toen is de pop-up store ook nu maar enkele maanden open. Dat is een doelbewuste keuze. Iedereen die hier aan meewerkt is amateurontwerper. Overdag wacht voor elk van hen een dagtaak. Het is dan ook normaal dat er niet voldoende kan worden gecreëerd om zo’n pop-up store een continu open te houden. Bijna alles wat hier wordt aangeboden is een uniek stuk”, verduidelijkt Chris Dingemans.

Nieuw in de winkel is het aanbod van vier streekbieren. Op een apart tafeltje presenteert Chris twee triples, één amberbiertje en één donker bier. Het zijn producten van ‘De Verhuisbrouwers’ en ‘Thuisbrouwerij De vierkante meter’. Ook de sierraden, babyspullen, kinderkleding, beelden en keramieken voorwerpen zijn allemaal handgemaakt creaties.

De pop-up store is woensdag en zaterdag open van 10u tot 12u en van 13u tot 16u. Vrijdag kan u er terecht van 13u tot 17u. Info : www.patacre.be

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio