© AFP

Vertonghen blikt vooruit: ‘Lukaku en Mirallas spelen zeer goed samen’

Zondag staat op de dertiende speeldag in de Premier League de Belgenclash tussen Tottenham en Everton op het menu. Jan Vertonghen kijkt alvast uit naar het duel met Romelu Lukaku: ‘Hij is één van de beste spitsen in de Premier League’, aldus de Rode Duivel op de website van Tottenham.

vtvn

Volg Tottenham - Everton zondag LIVE vanaf 17u!

‘Wij zijn onze fans enkele punten verschuldigd’, stelt Vertonghen. ‘We moeten vooral onze thuiswedstrijden gaan winnen. We spelen voor eigen publiek altijd aan de volle 100% en soms zijn we gewoon wat ongelukkig geweest. We moeten dat nu rechtzetten. Everton is een zeer goed team en ik zie hen graag bezig. De manier waarop ze spelen is interessant en moeilijk te bekampen, maar hopelijk kunnen we hen kloppen.’

Vertonghen liet ook zijn licht schijnen over landgenoten Romelu Lukaku en Kevin Mirallas. ‘Romelu is één van de beste spitsen in de Premier League. Hij is zeer moeilijk te bekampen, zeker op de manier waarop Everton speelt. Hij is de ster van het team, maar ook Kevin is belangrijk. Ze spelen erg goed samen. Ik kijk er altijd naar uit om tegen bekenden te spelen. Niets persoonlijks, maar je wil altijd de beste zijn tegen spelers die je kent. Hopelijk ben ik dat zondag tegen Everton’, besloot Vertonghen.