© GvA

Veel vragen rond jongeman die bloedend werd aangetroffen

In de Kleistraat trof een voorbijganger vrijdagochtend een gewonde jongeman aan. De man werd overgebracht naar het Middelheimziekenhuis. Wat hem was overkomen, is nog niet duidelijk.

TDK, SARE

Een voorbijganger trof de gewonde jongeman aan in de Kleistraat vrijdagochtend rond 6.30u, half op het voetpad, half op de oprit van een woning in aanbouw. Ter hoogte van het hoofd van de man lag een plas bloed.

Het slachtoffer, een 22-jarige inwoner van Zaventem, werd overgebracht naar het Middelheimziekenhuis, hij verkeerde aanvankelijk in levensgevaar, maar in de loop van de dag stabiliseerde zijn toestand.

Wat er juist gebeurde met de jongeman, is voorlopig nog een raadsel. “Er kan nog niet onmiddellijk vastgesteld worden of de man het slachtoffer werd van een gewelddadige overval”, aldus Ken Witpas, woordvoerder van het Antwerpse parket.

Ook de piste van een aanrijding met vluchtmisdrijf wordt voorlopig niet uitgesloten. “Mijn vrouw hoorde rond 5.30u ’s morgens een doffe knal”, vertelt een buurtbewoner.

Volgens betrouwbare bronnen zou het slachtoffer onder invloed zijn geweest op het moment dat hij gevonden werd, een ongeval is dus evenmin uitgesloten.

MEER OVER

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio