Bar met langste naam ooit opent op Grote Markt

Print

Foto: Patrick Hattori

Mechelen - Gaan wij iets drinken in ‘Als ik mijn ogen toedoe, ben ik in Honoloeloe’? Jawel, ze bestaat, de zaak met de langste naam ooit. In Mechelen noemen wij ze straks gewoon ‘den Honoloeloe’, een verrassende nieuwe lunch- en bierbar.

Na café en tapasbar ‘de Sava’ heeft de Mechelse Grote Markt er vanaf vrijdag een hip adresje bij: ‘Als ik mijn ogen toedoe, ben ik in Honoloeloe’, het nieuwe verwenadresje van Barbara Van de Perre (38) en Marc Pauwels (54), in een vorig leven de uitbaters van restaurant Frida en de henri’s in de Goswin de Stassartstraat.

Minishop speciaalbieren

Met ‘den Honoloeloe’ slaan ze samen met Matthias Hoogewijs (26) een compleet nieuwe weg in. “Geen restaurant meer, maar een lunch- en bierbar met minishop voor speciaalbieren. Wij willen hier iets nieuws brengen, iets dat er in Mechelen nog niet is”, vertelt Barbara. 

En dat de drie willen verrassen, blijkt al meteen door de bieren die er uit de tapkraan zullen vloeien. Honoloeloe waagt het erop om in bierland België ook buitenlandse bieren prominent op de kaart te zetten.

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio