Deelnemer ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2014’ treedt op in Willebroek

Dirk Verstocken die Joe Cocker vertolkt bij Rockenbach. Foto: JB

Deelnemer ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2014’ treedt op in Willebroek

Print
Willebroek / Boom - Om het mogelijk te maken dat de supporters van Rockenbach met the Joe Cocker Connection gratis met de autobus naar de finale in Tilburg kunnen voor The Clash of the Cover Bands Awards 2014, organiseert Rockenbach een optreden in zaal De Roos in Willebroek.

Na twee indrukwekkende BENELUX Semi-Finals heeft op zaterdag 20 december de BENELUX Grand Finale plaats van ‘The Clash of the Cover Bands'. "Rockenbach is een van de negen geselecteerde coverbands van Nederland, België en Luxemburg, van de zowat 1.200 inschrijvingen die de organisatie kreeg voorgeschoteld. Slechts vier Belgische bands bleven over. De Award die klaarligt voor de beste coverband van de Benelux, wordt bepaald door een vakjury, de tweede hoofdprijs door het publiek. Daarom willen we met zoveel mogelijk supporters afreizen naar Tilburg. Om het democratisch te houden, willen we de heen- en terugreis gratis houden voor hen. De toegang ter plaatse kost 20 euro", legt Bomenaar Hugo Ulens uit, die destijds Rockenbach op poten zette.

Zowel de winnaars aangeduid door de vakjury als deze van het publiek krijgen als beloning een cd-contract met videoclip. "De cd's zullen in Nederland en België gereleased en geplugd worden. Ook krijgen de winnaars een tour van 20 optredens aangeboden en zullen ze de komende jaren veelvuldig te zien zijn op diverse optredens in de Benelux. Er staat dus heel wat op het spel die zaterdag 20 december", zegt Hugo Ulens.  Hij omschrijft Rockenbach als The Passion of Classic with the Power of Rock met uiteraard een ode aan Joe Cocker. Maar zover is Rockenbach met 'Joe Cocker' nog niet. Vrijdag 28 november geven ze eerst nog een gastoptreden in de Willebroekse zaal De Roos aan het marktplein, om 20 uur.

www.Rockenbach.be www.Joecockertribute.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio