Mathew Ryan verlengt contract bij Club Brugge

Print

Competitieleider Club Brugge heeft het contract van doelman Mathew Ryan met twee jaar verlengd. De 22-jarige Australische international ligt zo tot 2018 vast in het Jan Breydelstadion. Dat maakte Club Brugge woensdag bekend.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Ryan kwam in mei 2013 over van de Australische topclub Central Coast Mariners waar hij drie jaar titularis was en het twee keer tot beste doelman van Australië schopte. Ook in Brugge veroverde hij meteen alle harten. Ryan werd verkozen tot Doelman van het Jaar en was met Australië actief op het WK in Brazilië.

In een videoboodschap op de website van blauw-zwart klonk het: ‘Ik hou ervan om te spelen voor deze prachtige club en ik kijk uit naar al die mooie momenten in de toekomst.’ Op Twitter liet Ryan ook weten 'blij te zijn zijn contract bij deze fantastische club te hebben verlengd tot 2018. Wil hier wat titels winnen.'

Club Brugge is ondertussen aangekomen in Italië, waar ze het donderdag op de vijfde speeldag in groep B van de Europa League opnemen tegen Torino. Club is na vier wedstrijden leider in de groep met acht punten, eentje meer dan Torino. Op de slotspeeldag zakt het Finse HJK Helsinki naar het Jan Breydelstadion af.

MEER VOETBALNIEUWS