Man mist eigen huwelijksreis door dronkenschap

Archieffoto. Foto: IMAGEGLOBE

Man mist eigen huwelijksreis door dronkenschap

Print

Een 22-jarige Brit heeft zijn eigen huwelijksreis gemist door in het vliegtuig ruzie te maken met zijn vrouw en het cabinepersoneel te bedreigen, zo heeft de commerciële zender ITV woensdag bericht.

Khelya uit Blackburn was maandag samen met zijn vrouw onder de 311 passagiers van een toestel van Thomas Cook dat uit Manchester was opgestegen met als bestemming Cuba. De man had een fles wodka soldaat gemaakt die hij in de tax free shop had gekocht en kreeg het aan de stok met zijn vrouw.

De bemanning voerde de man daarop geboeid weg naar een plaats achterin het toestel en kreeg doodsbedreigingen te horen. Het cabinepersoneel moest ook dekens tevoorschijn halen om passagiers te beschermen op wie de man spuugde.

Onvoorziene landing

Vanwege zijn gedrag maakte het toestel een onvoorziene landing op Bermuda, waar de politie de man opwachtte. Zijn vrouw reisde alleen door.

Een rechtbank op Bermuda bedacht de man dinsdag met twee boetes van in totaal 3.000 dollar. Indien hij die niet betaalt, mag hij vier maanden langer op Bermuda vertoeven, zij het in een cel.

'Ik weet niet hoe ik mezelf kan vergeven', 'ik weet niet hoe zij (zijn vrouw) me zal vergeven', zo citeerde ITV Khelya.

.

Nu in het nieuws