Ouders overleden Noah bestookt met haatmails

Foto: HBVL

Ouders overleden Noah bestookt met haatmails

Print
Voeren - Frank en Anja De Schepper moesten enkele maanden geleden afscheid nemen van hun moedige piraat Noah De Schepper. Maar alsof die klap nog niet erg genoeg was, worden ze sindsdien bestookt door haatmails van een Nederlandse vrouw. 'Ga zelf in de kist bij je zoontje liggen', is maar een van de vele beledigingen die de ouders te slikken kregen.

' Schei toch eens uit met dat gezemel over je zoontje dat gezemel en dat gezeik de leven gaat door niet alles draait om jullie wat moet andere mensen hiermee tot jullie moeilijk ermee hebben oke maar val andere er niet mee lastig denk eens aan andere mensen die moeilijk het hebben bv Julia en ruben de 2 broertjes of die jongen van 18 die is verongelukt denk jij nu niet tot die ouders er niet moeilijk mee hebben jullie moeten jullie eens schamen telkens aan je eigen de denken.' Het zijn vreselijke woorden van een Nederlandse vrouw, gericht aan de ouders van Noah De Schepper. De vrouw geeft ongezouten haar 'mening' op Noah's Ark, de Facebookpagina waar 30.000 mensen eerst de strijd van Noah konden volgen en nu nog dagelijks de ouders van Noah helpen in het verwerken van hun immense verdriet.

De ouders van Noah waren de vele beledigingen echter zo beu dat ze een oproep deden op Facebook: 'Wie kan meer vertellen over deze vrouw, want we willen klacht neerleggen bij de politie.' Na enkele tips konden ze gisteren naar de Nederlandse politie stappen. Die gaan de vrouw nu contacteren in de hoop haar zo te laten stoppen.

Dergelijk gedrag is overigens gekend bij de politie als 'RIP trolling'. Daarbij gaan bepaalde internetgebruikers nabestaanden van overledenen beginnen stalken en beledigen, in de hoop zo aandacht te krijgen.

 

 

 

 
 

.

Nu in het nieuws