N133 tussen Wuustwezel en Nieuwmoer volledig afgesloten

Foto: Gemeente Kalmthout

N133 tussen Wuustwezel en Nieuwmoer volledig afgesloten

Print
Wuustwezel / Kalmthout - Tussen Nieuwmoer en Wuustwezel op de N133 wordt een fietspad aangelegd. Daardoor zal de weg verschillende dagen worden afgesloten.

Vanaf woensdag 26 tot vrijdag 28 november wordt er geasfalteerd op het kruispunt van de Nieuwmoersesteenweg met de Peerdsvenweg. Hiervoor moet de N133 op die dagen volledig en in twee richtingen afgesloten worden. Vanaf maandag 1 december wordt er enkelrichtingsverkeer ingevoerd van Wuustwezel naar Nieuwmoer. Deze maatregel geldt tot het einde van de werken (eind juni 2015). Het verkeer richting Wuustwezel moet omrijden via Achterbroek. Het fietsverkeer kan wel in beide richtingen blijven rijden. 
De aanleg van het fietspad langs de N133 verloopt in drie fases. Fase 1 op grondgebied Wuustwezel tot de Peerdsvenweg is ondertussen afgerond. Fase 2 start dus op 1 december 2014 en omhelst het fietspad tussen de Peerdsvenweg en de school Berkenbeek. Hierna volgt de laatste fase 3 waarbij het fietspad tussen Berkenbeek en Kapelstraat (Kalmthout) wordt aangelegd. Hiervoor zijn 35 werkdagen voorzien.  Aansluitend wordt gestart met het vervolg van het tot aan het centrum van Nieuwmoer. Hiervoor zijn de grondverwervingen lopende. 
  
Info:mobiliteit@kalmthout.be of 03.620.22.14

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio