Eline De Munck vervangt An Lemmens in nieuwe SYTYCD

Foto: De Make-under

Eline De Munck vervangt An Lemmens in nieuwe SYTYCD

Print

Goed nieuws voor de fans van So You Think You Can Dance. Het programma komt terug in het voorjaar van 2015, minder goed nieuws voor de fans van An Lemmens: zij wordt tijdens de audities en het bootcamp vervangen.

Op dat moment geniet An namelijk van een welverdiend zwangerschapsverlof, waardoor ze voor het eerste gedeelte van de show vervangen wordt door Eline De Munck. Die zal samen met Dennis Weening de audities en het bootcamp voor haar rekening nemen. Voor de live-uitzendingen zou An Lemmens wellicht wel terug present moeten zijn.

‘Ik ben enorm blij dat ik An mag vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof en het voortraject van SYTYCD van haar mag overnemen. Ik kijk er naar uit om samen met Dennis de kandidaten op te vangen tijdens de audities en de bootcamp. De opnames starten binnenkort, dus: bring it on’, aldus Eline De Munck.

Ook An Lemmens is tevreden er bij de liveshows weer bij te kunnen zijn. ‘De wekelijkse liveshows zorgen elk weekend weer voor een enorme adrenalinerush zowel bij de dansers zelf als bij ons: de jury en de presentatoren. Ik kijk er dus opnieuw, ondertussen voor de zesde keer, enorm naar uit om onze dansers samen met Dennis doorheen de gierende zenuwen en ongelooflijke ervaring van de liveshows te loodsen.’

MEEST RECENT