Janssen Pharma schenkt 2500 euro aan Basisschool Mozawiek

Een delegatie van Janssen Pharmaceutica overhandigde vrijdag de cheque aan de directie en het oudercomité van Mozawiek. Foto: Janssen Pharma

Janssen Pharma schenkt 2500 euro aan Basisschool Mozawiek

Print
Mol - Gemeentelijke basisschool Mozawiek wil een grotere speelplaats. Met de cheque van 2500 euro, die de school vrijdag mocht ontvangen van Janssen Pharmaceutica, kunnen de werken starten.

Een delegatie van Janssen Pharmaceutica bracht vrijdag een bezoekje aan gemeentelijke basisschool Mozawiek in Mol-Ezaart. Daarbij werd een cheque van 2500 euro overhandigd aan het oudercomité en de directie van de school. “We schreven ons in voor de ‘Thank You Cards Award’ van Janssen Pharmaceutica. Vooraf maakten we een project rond hetgeen we willen verwezenlijken en dienden we een dossier in. Zo wonnen we de award en daarmee ook de cheque”, vertelt Lieve Heurckmans, trekker van het speelplaatsproject waar de gewonnen centen voor dienen.

“In 2012 startten we met het project naar aanleiding van onze nieuwbouw die een groot deel van de kleuterspeelplaats deed verdwijnen. De nieuwe kleuterspeelplaats is inmiddels zo goed als klaar en we hebben ook een groene zone gerealiseerd. Door het groeiend aantal leerlingen heeft de basisschool ook nood aan een grotere speelplaats. We willen nu de kleine overdekte speelruimte uitbreiden, want bij slecht weer hebben de kinderen echt te weinig plaats. Daarnaast wensen we ook een grotere groene zone zodat de leerlingen meer in aanraking komen met de natuur. Met het geld van Janssen Pharmaceutica kunnen we alvast een mooie start nemen.” 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio