Staking verstoort afvalophaling in Mechelen en Putte

Foto: Patrick Hattori

Staking verstoort afvalophaling in Mechelen en Putte

Print
Putte / Mechelen / Bornem - De provinciale stakingsactie verstoort dan toch de afvalophaling in de Mechelse regio. Zowel in Mechelen als Putte zijn er problemen, in Bornem niet.

Van IVAREM zelf zijn alle vuilniswagens uitgereden, maar bij de onderaannemer zijn er minder of zelfs geen wagens aan hun ronde begonnen. Alle inzamelingen die maandag niet konden gebeuren, zullen dinsdag 25 november worden uitgevoerd.

In Mechelen werd het huisvuil in de binnenstad gewoon opgehaald, maar in de wijk Nekkerspoel wordt de ophaling uitgesteld tot dinsdag. Dat zal wel reeds vanaf 6u30 gebeuren. IVAREM vraagt aan de bewoners van die straten om hun afval zeker op tijd buiten te plaatsen.

Papier en karton

Voor de ophaling van huisvuil stellen zich geen problemen in Putte en de inzameling van PMD gebeurt met een beperkte bezetting. In straten die mogelijk niet worden bediend, komt de vuilniswagen dinsdag lang.

Papier en karton worden maandag niet opgehaald in Putte. De hele inzameling is bijgevolg gepland voor dinsdag. De ophaler zal al starten om 6u30 en zal wellicht tot 19u nodig hebben om helemaal rond te zijn. 

Voor meer informatie kan je terecht op het gratis nummer 0800-90 441.

 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio