© Margo Tilborghs

© GVA

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Sfeervol kerstconcert met Carols For Music

Het Essens Sint Ceciliakoor en het Symfonisch ensemble Neretva uit Berchem organiseren op zaterdag 13 december in de kerk van Sint-Antonius van Essen-Statie een Kerstconcert.

MaTi

“Beide verenigingen slaan de handen terug in elkaar”, zegt secretaris van het Sint-Ceciliakoor Marijke Bal. “Zowel het koor, begeleid door Alex Roosemeyers, als het ensemble staan onder de bezielende leiding van Bart Van Casteren. Het wordt een mooi programma met prachtige symfonische stukken zoals ‘The Montagues and Capulets’, uit Romeo & Juliet suite n°1 van Prokofiev en ‘Petite Suite’ van Debussy en gezongen Carols door het Sint Ceciliakoor, waaronder het Oekraïnse ‘Carols of the Bells’ en het intieme ‘Snow’ van Longfellow.”

Het kerstconcert vindt plaats op zaterdag 13 december om 20u in de Sint-Antoniuskerk te Essen-Statie. De kerkdeuren gaat open om 19.30u.

Kaarten kosten in voorverkoop 10 euro, aan de kassa 12.50 euro. Ze zijn verkrijgbaar bij de Standaard boekhandel, Nieuwstraat 33 te Essen, bij de leden van beide verenigingen of te bestellen via dit e-mailadres: st.ceciliakoor@telenet.be of telefonisch op het nummer 0477.24.02.71.

Info: Sint-Ceciliakoor en Neretva Ensemble

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio