© Kris Van Exel

Dj Dimitri Vantomme na ‘moeilijke periode’ terug met nieuwe single

De Antwerpse zanger/dj Dimitri Vantomme is na een zware periode weer helemaal terug, met de eerste single van zijn nieuw album: ‘Feel Good’.

KDB

Met een nieuw album wendt de zanger/dj, die onlangs in de belangstelling kwam als getuige in een moordzaak, zijn blik opnieuw naar de toekomst. De eerste single van zijn nieuwe cd klinkt zelfs opvallend optimistisch. “Feel Good is een echte clubplaat”, zegt Vantomme. “Zowel in binnen- als buitenland krijgt de plaat positieve kritieken, en ook de radiozenders beginnen hem te ontdekken. Intussen werk ik echter al volop aan een opvolger.”

Twee jaar geleden verloor Dimitri Vantomme op één avond tijd twee vrienden. De één pleegde zelfmoord, de ander werd vermoord door een gemeenschappelijke kennis. Vooral dat tweede voorval, waarbij Dimitri als laatste de verdachte en het slachtoffer samen zag, woog emotioneel zwaar door op de man, die ook eigenaar is van karaokebar Bonaparte in hartje stad. “Vergeten kan natuurlijk niet, maar ik heb wel besloten om een knop om te draaien. Dat ben ik als ondernemer en entertainer ook verplicht. Mensen hebben mij altijd gekend als een positieve en goedlachse kerel, en die wil ik ook in de toekomst graag blijven.”