Geluidstechnicus Meuris sterft in crash met dronken bestuurder

Bij een ongeval in de Vosseschijnstraat in de Antwerpse haven is in de nacht van woensdag op donderdag de 31-jarige Tijs Van Putte overleden. De man, die de kost verdiende als geluidstechnicus van de muziekgroep Meuris, zat als passagier in de gecrashte wagen. 'We zijn donderdagochtend een goeie vriend, een machtige technicus en een geweldig sympathieke mens verloren met de band. Rest in peace, Tijs Van Putte. We zijn er nog niet goed van', luidt het op de Facebookpagina van zanger Stijn Meuris.

ToMas

De bestuurder van de wagen raakte in de Vosseschijnstraat de controle kwijt over het stuur en knalde op de middenberm. Het voertuig kwam tot stilstand op de kop. De bestuurder en een passagier hielden lichte verwondingen over aan het ongeval. Van Putte, die ook als passagier in de wagen zat, zat vast in het wrak en kon niet meer gered worden. De 31-jarige man uit Berchem overleed ter plaatse.

Volgens het parket had de bestuurder veel te veel gedronken. Zijn rijbewijs werd voor vijftien dagen ingetrokken. De man zal voor de rechter moeten verschijnen.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio