Papa en zoon breakdancen erop los

Dominik Hungr, vader van de twintig maanden oude Nikos, plaatste een filmpje op zijn Facebook- en YouTube-account waarin hij met zijn zoontje een breakdance-duel aangaat. Het filmpje werd al meer dan één miljoen keer bekeken op YouTube.

kvd

Hungr, een breakdancer afkomstig uit de Tsjechische Republiek, liet de camera draaien terwijl hij verschillende breakdance-moves toont aan zijn zoontje. De kleine Nikos wil niet onderdoen voor zijn papa en danst zelf enthousiast mee. Hungr gaf het filmpje de naam ‘Morning jam with my lil man’ en plaatste het eerst op Facebook en daarna op YouTube.

De miljoenen views en de duizenden reacties doen Hungr versteld staan. Hij schreef op zijn Facebook-pagina dat hij nog altijd moeilijk kan vatten wat er aan het gebeuren is. ‘Het filmpje was bedoeld om mijn vrienden en familie te entertainen, maar het ging veel verder dan dat. We zijn blij dat we zoveel positieve reacties krijgen. Nikos is een droomkind. Tijd met hem doorbrengen en met hem spelen, dansen en plezier maken is een droom die in vervulling gaat’, schrijft hij.

MEER OVER Gezin