© Photonews

Katy Perry twittert woedend over Australische paparazzi

De Amerikaanse popster Katy Perry heeft op Twitter een bericht geplaatst waarin ze klaagt over de mentaliteit van de Australische paparazzi. Verschillende fotografen probeerden haar koste wat het kost te fotograferen op het strand van Sydney, hoewel ze meermaals had gevraagd dat niet te doen.

kvd

De 30-jarige zangeres is in Australië voor haar ‘Prismatic World Tour’, maar kreeg zaterdag 22 november een aanvaring met de plaatselijke pers. Tijdens een wandeling op het strand begonnen verschillende paparazzi haar te fotograferen, wat ze op dat moment helemaal niet wou. Ze vroeg de mannen haar met rust te laten, maar zij wilden volgens haar van geen ophouden weten. ‘Enkel als ik hen een bikinishoot gaf, zouden ze mij met rust laten’, schrijft Perry op Twitter.

‘Australiërs, jullie moeten je schamen voor jullie paparazzi-cultuur. Jullie paparazzi hebben geen respect, geen integriteit, geen karakter en geen menselijkheid’, vertelt ze aan haar 60 miljoen volgers op Twitter. Ze vindt het voorval 'onaanvaardbaar' en postte ook foto's van haar 'stalkers' op haar account.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.