Heist bedwingt bezoek uit Zaventem

Woluwe-Zaventem heeft ook bij KSK niet kunnen winnen. De Heistenaars besloten de wedstrijd met twee doelpunten tegen 1.

GF

Lorezon kreeg de eerste kans uit de wedstrijd, hij stond pal voor doelman Vandenbossche die nog in hoekschop kon afweren. Net voor de pauze kreeg Heist dan de koude douche over zich heen. Vanuit een scherpe hoek knalde Lorezon binnen. Op slag van rust kopte Webers op voorzet van Wijns over.

De thuisploeg kwam gedreven uit de kleedkamer met nu een voorzet van Rymenants door Webers over doel gemikt. Voor de bezoekers krulde Kempeneers een vrijschop over. Een licht toegekende strafschop voor een fout op Vandermarliere werd door Webers benut. Op aangeven van Wijns kopte Webers een enorme kans op de keeper.

Heist werd de betere ploeg met nu een strak schot van Luckermans nipt naast. Een pegel van Van Den Bergh strandde op de vuisten van de doelman. Een prachtige goal met een schot van op afstand van Hairemans besliste dit duel.

SCHEIDSRECHTER: Alho-Guerreiro.

HEIST: Vandenbossche, Wijns, Grant, Gillis, Van Den Bergh, Vandermarliere, Vanderputte, Dahman (90' Tambeur), Hairemans, Rymenants (56’ Luckermans), Webers.

WOLUWE-ZAVENTEM: Coenen, Debefve, Regnier (87' Dheur), Van Den Heuvel, Kempeneers, Van Ongeval, Muzembo, Nwadikwa, Lorezon (79’ Van Welkenhuysen), Dessaer, Charlier (69’ Weynants).

DOELPUNTEN: 43’ Lorezon 0-1, 60’ Webers 1-1 (strafschop), 84' Hairemans 2-1.

GELE KAARTEN: Gillis, Vanderputte, Muzembo, Tambeur.

RODE KAART: geen.

TOESCHOUWERS: 650.

MEER OVER KSK Heist

Meer voetbalnieuws