© GVA

© GVA

© GVA

© GVA

1 / 4
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Nieuwe beelden duiken op van superheld 'J.Rom'

Standaard Uitgeverij licht straks tijdens een persconferentie alle details toe over haar gloednieuwe zijreeks met personages van Willy Vandersteen. Eerder was zijreeks ‘Amoras’ een eclatant succes.

JBX

Deze keer komt er vanaf 26 november superheldenstrip ‘J.Rom’. Uiteraard met Jerom als hoofdpersonage. Via een gunstige wind kan u al in preview zien hoe de Gouden Stuntman van weleer er in 2014 zal uitzien.

Jerom wordt stripheld J.Rom in nieuwe reeks

© GVA

Het is dus Jerom. Beter gezegd J.Rom. Dit vandaag op YouTube en ook op Facebook geposte filmpje bevestigt dat Standaard Uitgeverij, beter gezegd “Het Huis van Amoras”, op 26 november in de handel uitpakt met een nieuwe stripserie.

De hoofdfiguur is “ongezien sterk” en is in het clipje dan ook te herkennen als Jerom. Zeker zo met zijn gouden stuntman-pak van destijds aan. Hij is 'the Force of Gold'. De tekenstijl is wel stukken realistischer. Het ziet er helemaal uit als een comic, met veel actie en ook wel geweld. J.Rom wordt dus de eerste Vlaamse superheldenreeks.

Na het succes van het nog lopende Amoras wordt J.Rom een tweede spin-off met personages van Willy Vandersteen voor een wat ouder publiek.

Donderdag 20 november geeft Standaard Uitgeverij tekst en uitleg op een persconferentie.