Lesley-Ann Poppe: ‘Ik ben niet de perfecte echtgenote geweest’

De scheiding tussen Benjamin en Lesley-Ann Poppe lijkt zo goed als rond. ‘We hebben onderling alles geregeld, nu is het enkel nog wachten op het gerecht.’ Maar met rancune kijkt de vrouw niet terug op haar huwelijk.

mige

‘Het was een soort van voorbeeldscheiding. We waren meer dan tien jaar getrouwd en hebben heel vele mooie momenten gedeeld. Het zou zonde zijn om dat te verpesten door voortdurend ruzie te maken. We hebben allebei water bij de wijn gedaan en zijn zo tot een goed akkoord gekomen. Ook in het belang van ons zoontje. We zijn geen egoïsten die vechten voor elke euro. Uiteindelijk wordt je kind daar vooral het slachtoffer van en dat wilden we absoluut vermijden. Of de scheiding nu volledig afgehandeld is? Neen, alles moet nog voorkomen voor de rechtbank. Getrouwd ben je in vijf minuten, maar een scheiding duurt toch een pak langer’, steekt Poppe van wal in TvFamilie.

‘We hebben hier lang over gepraat. Het was een zware beslissing, maar uiteindelijk vonden we dat een scheiding de beste oplossing was. Ook voor Benjamin jr., ons zoontje. Of we veel ruzie maakten? Helemaal niet. Dat ligt ook niet in onze aard. En het was ook niet zo dat ik Benjamin niet meer vertrouwde. Ik ben daar misschien wat naïef in, maar ik geloof altijd in het goede van de mensen. Onze relatie was gewoon op.. Ik ben ook niet altijd de perfecte echtgenote geweest. Iedereen maakt fouten..’