© Facebook

Kylie Minogue geeft huwelijk van Boechoutenaar haar zegen

Maxime Renaux uit Boechout is tevreden: tijdens een concert in Parijs afgelopen zaterdag vroeg superster Kylie Minogue hem op het podium en zegende ze het huwelijk van Maxime en zijn vriend.

STEFAN LAENEN

Het Facebookprofiel van Maxime Renaux ontploft. De oorzaak van zoveel likes is een simpele selfie. Nu ja, simpel: niet iedereen krijgt de kans om op de foto te gaan met Kylie Minogue. “Mijn vriend Xavi is een enorme fan van haar”, vertelt Maxime. “Hij volgt haar al twintig jaar en zag honderden concerten van zijn idool. Voor mij was het maar de eerste keer, moet ik bekennen.”

Maar die eerste ontmoeting liet meteen een blijvende indruk na. “We hadden een bordje bij, waarop vrij vertaald stond: ‘Kylie, wij gaan trouwen. Kus ons!’ Een knipoog naar ‘Kiss Me Once’, de naam van haar huidige wereldtournee. Op een gegeven moment kreeg Kylie ons in de gaten. Ze vroeg tekst en uitleg en nodigde ons uit op het podium. We gingen vlot over de hekken en het securitypersoneel. Eens op het podium legden wij uit dat we gaan trouwen en vroegen we of zij ons huwelijk wilde inzegenen met een kus. Wat ze zonder aarzelen deed.”

Maxime durft nu een leugentje om bestwil bekennen. “We zullen zeker trouwen, ooit. Maar eigenlijk zijn we nog niet eens verloofd (lacht). Xavier komt uit Barcelona en we zien elkaar doodgraag, maar die afstand maakt het er praktisch niet makkelijk op. Al zullen we nu zeker werk maken van ons huwelijk. We hebben het Kylie beloofd”, knipoogt Maxime.