© rr

Is dit de affiche van Rock Werchter 2015?

Spelen U2, Muse, Underworld, Tenacious D, Bodycount en Faith No More komende zomer samen met Foo Fighters op Rock Werchter? Dat suggereert alvast een affiche die de ronde doet op het internet.

gjs

Eén zekerheid is er al voor Rock Werchter 2015: Foo Fighters, de Amerikaanse rockband van Dave Grohl, wordt de headliner op de eerste festivaldag. Op andere bands is het nog even wachten, maar op het internet circuleert al een affiche die festivalgangers doet likkebaarden.

Het opvallende is dat de kleuren op de affiche overeenkomen met de kleuren die gebruikt worden op de nieuwe website van Rock Werchter. Het merkwaardige is dat de affiche wel al twee weken geleden opdook. ‘Die hebben we ook al gezien, maar voor de echte namen volg je beter onze officiële communicatie’, is de reactie van de organisatoren van het festival op Facebook. Woordvoerster Nele Bigaré zet dat in De Morgen kracht bij. 'Dat is mooi knutselwerk van een onbekende, niet méér dan dat.'

In het persbericht waarin Foo Fighters aangekondigd wordt als headliner, belooft de organisatie dat andere namen snel zullen volgen.

Bericht van Rock Werchter.