© Shutterstock

Gespierde hunk laat vriendinnetje schrikken met ‘geheimpje’

Mannen die het lichaam van Nieuw-Zeelander Kieran Moloney bekijken, kunnen alleen maar jaloers zijn. Een sixpack om u tegen te zeggen, bicepsen als meloenen en nekspieren waar zelfs een stier niet tegenop kan. En toch moest Kieran zijn vriendinnetje een opmerkelijk geheim opbiechten.

kidr

De Engelse Charlotte Urie was er zeker van: met Nieuw-Zeelander Kieran had ze de perfecte man aan de haak geslagen. Haar vriend zag er niet alleen uit als een echte hunk, hij had ook nog eens alle eigenschappen die je zoekt in een man. Stoer als het moet, zacht als het kan, zoiets. Er was dan ook geen vuiltje aan de lucht toen Kieran plots een geheimpje wou opbiechten: Kieran was vroeger een meisje met de naam Ciara.

‘Het nieuws kwam als een grote verrassing, maar ik hou van hem zoals hij is. En ik zie hem als een man. Hij is bijzonder mannelijk en heeft een kathedraal van een lichaam, maar hij is ook gewoon mijn beste vriend. Ik heb nooit getwijfeld over mijn relatie met een transgender: biologie doet er niet toe’, vertelt Charlotte openhartig aan de Engelse tabloid The Mirror. Kieran, oorspronkelijk een kiwi maar nu gelukkig in zijn nieuwe stad Londen, was enorm blij met Charlottes reactie. ‘Andere vriendinnetjes schaamden zich voor mij, maar Charlotte aanvaardde mijn situatie meteen. Ze is fantastisch.’

Intussen wil het koppeltje de volgende stap nemen in hun relatie. Ze willen in het huwelijksbootje stappen en kinderen verwekken met een goede vriend als spermadonor. Charlotte en Kieran maken het dus duidelijk: echte liefde overwint alles.

MEER OVER Seks & Relaties