Nicolas Lombaerts: 'We zouden al onze thuismatchen moeten winnen'

Foto: Belga

Nicolas Lombaerts: 'We zouden al onze thuismatchen moeten winnen'

Print
De Rode Duivels kwamen in het eigen Koning Boudewijnstadion niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Wales. Verdediger Nicolas Lombaerts kon daarmee niet tevreden zijn. 'We zouden al onze thuismatchen moeten winnen', aldus Lombaerts.

'Het was een intense wedstrijd, langs beide kanten', stelde de speler van Zenit. 'Er vielen echter niet veel kansen. Bij ons was het altijd net niet. Zo raakten we de paal en op het laatste kon niemand er met zijn teen bij om te scoren. Dat is jammer. Maar niemand onderschat Wales nog. Ze hebben vooraan sterke spelers. Nu zullen we in Wales moeten gaan winnen. Onze volgende wedstrijd is wel pas in maart, maar de opdracht is vanaf nu: altijd winnen, bijvoorbeeld in Wales.'

'De 0-0 is een tegenvaller. Zeker thuis moeten we al onze wedstrijden winnen. Van Gareth Bale hadden we geen schrik, maar je moet met hem altijd rekening houden gezien zijn versnellingen en schoten. We hebben hem geen centimeter ruimte gegeven en steeds goed opgevangen. We moeten ook zelf het spel maken, maar kwamen niet tot scoren. Wales zakte goed terug en het was moeilijk om gaten te vinden', aldus Lombaerts.

Dries Mertens viel uit na een zware botsing met George Williams. 'Ze gingen kop tegen kop. Het zag er niet goed uit want zijn ogen draaiden weg', besloot de verdediger.

 
 
 
Meer voetbalnieuws