Gas-Elektriciteit: Durf Vergelijken!

Print
Herentals - Het is niet eenvoudig om de beste energieleverancier te kiezen. Daarom doet Herentals opnieuw mee aan de nationale informatiecampagne Gas-Elektriciteit: Durf Vergelijken!


Op www.vreg.be/doe-de-v-test kunt u de producten van de verschillende aardgas- en elektriciteitsleveranciers vergelijken. U vult gewoon enkele gegevens in (die u terugvindt op uw laatste eindafrekening) en de V-test berekent hoeveel u per jaar zou moeten betalen voor de verschillende aanbiedingen.

Hebt u geen toegang tot het internet of weet u niet hoe u moet vergelijken, kom dan naar een van de infomomenten van het OCMW. Breng zeker uw laatste eindafrekening van uw huidige aardgas- of elektriciteitsleverancier mee. De infomomenten vinden plaats op: * 20 november van 13 tot 16 uur in De Cirkel (Lierseweg 132) * 25 november van 13 tot 16 uur in De Cirkel * 27 november van 14 tot 17.30 uur in buurthuis Diependaal (Musketstraat 100) * 27 november van 18 tot 20 uur in De Cirkel

U kunt ook terecht bij de sociale dienst van het OCMW, zowel in de Nederrij 133/A als op de wekelijkse zitdag in de Dorpshuizen van Noorderwijk en Morkhoven.
Marc Helsen #Herentals#
 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio