Werken Nielsestraat laten verkeer vier weken niet toe

De wegverharding in de Nielsestraat vormt daar het sluitstuk van deze ingrijpende weg- en rioleringswerken. Over de betonnen wegverharding mag vier weken niet gereden worden.

De aanleg van de wegverhardingen in de Nielsestraat vanaf het kruispunt met Averechtse Root, kruispunt inbegrepen, tot aan het Noeveren Plein start vanaf maandag 17 november. De verkeershinder en bereikbaarheid is beperkt tot de dag van de werken zelf. In de week van 26 november wordt de rijweg in betonverharding aangelegd vanaf het kruispunt met Averechtse Root tot voorbij de woning Noeveren 276. Dit type verharding heeft een uithardingstijd nodig van vier weken. Er mag dus vier weken geen verkeer over. De eerste week mogen ook voetgangers de weg niet kruisen.

Zoals eerder afgesproken kunnen de bewoners van deze zone in de Nielsestraat tijdelijk parkeren op de site Peeters-Van Mechelen, bereikbaar via Noeverseweg. Voor de huisvuilophaling verandert er voor de bewoners niets. De huisvuilzakken worden door de aannemer, ofwel door de gemeentelijke diensten tijdens het bouwverlof eind dit jaar verzameld, en naar een locatie gebracht die bereikbaar is voor huisvuilwagens.

Problemen tel. 03-880.18.40. of werken@boom.be.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio