© Patrick Hattori

Naar Theater De Peoene met Gazet van Antwerpen

Dankzij Theater De Peoene en Gazet van Antwerpen maakt u kans om vandaag, vrijdag 14 november, of zaterdag de jongste voorstelling van het theatergezelschap gratis bij te wonen. Op hun locatie in de Lange Schipstraat vertolken zij momenteel 'De Man die op de ladder klom', een verhaal van auteur Udo Meiresonne over doodgewone mensen die er steeds weer een zootje van maken.

“Het startschot van onze voorstelling heeft zijn doel niet gemist”, vertelt voorzitster Janine De Vleeshouwer van De Peoene. “Elke toeschouwer die in het premièreweekend afzakte naar ons theater, sprak alleen maar met superlatieven”, verzekert ze.

Niet alles is wat het op het eerste zicht lijkt. Dat is volgens regisseur Erik Luyten de beknopte synopsis van het verhaal. “In het stuk wordt een man letterlijk betrapt op het naar binnen gluren in een huis terwijl hij op een ladder staat”, licht hij alvast een tipje van de sluiter op. “Hij wordt al snel beschouwd als een ordinaire gluurder, maar er blijkt veel meer achter te zitten. Stap voor stap komen de toeschouwers te weten wat er écht aan de hand is.”

Twijfels? Ongeloof? Kom en overtuig uzelf, want Theater De Peoene schenkt in samenwerking met Gazet van Antwerpen tien duotickets weg voor de vertoning van vandaag, vrijdag 14 november, of morgen, zaterdag 15 november. Voor de eerste tien geïnteresseerden die hun informatie bezorgen aan info@peoene.be, worden telkens twee vrijkaarten opzij gehouden aan de kassa.

Meer info: www.peoene.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio