© Cia Jansen

in bijlage het Weekend begint op Vrijdag

Admiral Freebee in de Arenberg: “Mijn opa komt ook”

Met zijn nieuwe najaarstournee houdt Admiral Freebee zaterdag halt in de Arenbergschouwburg. Optreden in zijn thuisstad vindt de admiraal nog steeds een uitdaging. “Het publiek komt er niet zo makkelijk los dan pakweg in West-Vlaanderen.” En er is nog iets bijzonders: “Mijn 95-jarige opa komt waarschijnlijk zien”, zegt Tom Van Laere in Het Weekend begint op Vrijdag.

PH

Gepeild naar zijn gemoedstoestand zegt Freebee een man te zijn van concepten. ““Ik heb altijd wel iets om handen, omdat ik steeds met een bepaald concept leef. Soms wil ik de hele tijd wandelen. Dan koop ik wandelkleren, lees ik alles over wandelaars en wil ik de geschiedenis van de bekendste wandelaars kennen. Tot ik dat beu ben. Dan is het tijd voor een ander concept.”

De uitneembare bijlage Het Weekend Begint op Vrijdag, die vrijdag gratis bij Gazet van Antwerpen zit, staat verder boordevol interviews en tips met het oog op een interessant weekend, of een avondje of namiddagje uit. Voor het gezin werpen we een blik in de agenda van de Sint die zaterdag in Antwerpen aanmeert, ontdekken we welk soort koppel Rosa en Waldek (‘Thuis’) spelen in hun nieuwe toneelstuk in het Fakkeltheater en likkebaarden we bij de vele evenementen van de Week van de Smaak. Verder vind je er tips voor de beste boeken, cd's, dvd's en het advies van onze specialisten voor een avondje uit.

Het Weekend begint op Vrijdag, vrijdag 14 november gratis bij Gazet van Antwerpen