Man die vrouw (23) brutaal verkrachtte gezocht

Foto: Politie

Man die vrouw (23) brutaal verkrachtte gezocht

Wilrijk / Edegem -

Politie en gerecht zijn op zoek naar een man die verdacht wordt van de verkrachting van een 23-jarige vrouw.

De jonge vrouw werd op zaterdag 18 oktober 2014 verkracht aan de Drie Eikenstraat in Edegem. De 23-jarige was die nacht op stap geweest aan de Waagnatie in Antwerpen. Rond 3 uur ’s morgens vertrok ze samen met enkele vriendinnen met de fiets naar huis. Vanaf de Heistraat in Wilrijk reed ze nog alleen. Op de Edegemsesteenweg merkte ze dat er een man achter haar fietste. Hij reed erg dicht en volgde haar in de Wilrijkstraat en ook wanneer ze aan het Academisch Ziekenhuis linksaf draaide in de Drie Eikenstraat. Daar kwam de man naast haar rijden en ter hoogte van de autosnelweg deed hij het meisje stoppen. Hij greep haar bij de haren en sleurde haar in de bosjes bij de afrit. Het slachtoffer kreeg slagen in het gezicht en werd verkracht.

Van de dader werd een robotfoto gemaakt. De man is ongeveer 25 jaar oud en heeft een gebruinde huid. Hij is mager en ongeveer 1m70 lang. Hij heeft zwart haar en een donkere baard, een rond gezicht en donkerbruine ogen. Hij droeg donkere kledij en een zwarte muts. Hij reed met een herenfiets en sprak Nederlands met een Antwerps accent.

Meent u deze man te kennen of hebt u die nacht iets verdachts gezien in de omgeving van de Drie Eikenstraat, neem dan contact op met de politie via het gratis nummer 0800/30 300 of reageer online .

Externe links
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio