© EVDW

Dienstencentrum brengt theater voor jong en oud

Het dj-duo The Marvelous Magpies heeft zich gespecialiseerd in het oplichten van onschuldige oudjes in bejaardentehuizen en dienstencentra. Als dekmantel gebruiken ze hun show, waarin ze plaatjes draaien uit de tijd van toen. Alles verloopt volgens plan tot een oude vrouw roet in het eten gooit, een vrouw die leeft in haar herinneringen.

EVDW

In het dj-duo meent ze Berra en Nils te herkennen. Berra was een jongen die graag een grootvader wilde en in het rusthuis vond hij er Nils, een eenzame weduwnaar die blij was met een kleinkind.

The Marvelous Magpies vergeten langzaam waarvoor ze gekomen zijn en worden meegezogen in de herinneringen van de oude vrouw. Over Berra, meneer Nils én zijn vrouw Johanna… Over de kwajongensstreken van een oude man en een kleinkind dat leerde fluiten. Een familietheater voor kinderen vanaf 6 jaar.Het theaterstuk speelt in het Dienstencentrum Molengeest op woensdag 19 november om 14u30. Tickets in voorverkoop kosten 6 euro, aan de kassa 8euro. Bestellen kan via www.vrijetijdscentrumdeschelde.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio