© Twitter Cercle Brugge

Cercle Brugge haalt Faris Haroun binnen

Cercle Brugge heeft woensdagavond uitgepakt met een opvallende transfer. Voormalige Rode Duivel Faris Haroun zette vandaag zijn krabbel onder een contract tot eind dit seizoen met een optie voor één extra seizoen bij de Vereniging. De 29-jarige Haroun zat zonder club nadat hij vorig jaar nauwelijks aan de bak kwam bij Blackpool FC in de Engelse tweede klasse.

dmm

Haroun maakte in het begin van deze eeuw furore bij Racing Genk en verhuisde na vijf seizoenen naar Beerschot. Tussen 2007 en 2009 speelde hij enkele interlands voor de Rode Duivels en werd hij vierde met de Belgische voetbalploeg op de Olympische Spelen. In 2011 trok hij naar de Engelse tweedeklasser Middlesbrough, waar hij aanvankelijk titularis was. Maar de aanvallende middenvelder kreeg er steeds minder speelkansen en trok in januari naar Blackpool. Daar mocht hij sinds maart enkel nog opdraven als invaller. Hij deed er afgelopen zomer nog de voorbereiding mee, maar kwam niet tot een akkoord met de club.

'Cercle is verheugd om enerzijds de blessure van Iso N’Diaye te kunnen opvangen en anderzijds kwaliteit en leiderschap aan de kern te kunnen toevoegen', aldus Cercle Brugge op zijn website.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER VOETBAL