© Six Senses

Dit is de meest sexy hotelkamer ter wereld

De Britse boekingssite Mr & Mrs Smith ging op zoek naar de meest sexy hotelkamer ter wereld. Die titel gaat naar Water Villa 5, een luxekamer in het Six Senses Hotel in het Vietnamese Nha Trang.

vwh

Meer dan 20.000 vakantiegangers brachten in september hun stem uit. Hun keuzes werden vervolgens grondig geanalyseerd door een professionele jury. Deze toetste de eigenschappen van de kamer aan de door hen opgelegde criteria. Volgens hen moet een romantische en sexy kamer 'rijp zijn voor verleiding'.

Water Villa 5 kwam er als beste uit en is gedurende een jaar de meest sexy kamer ter wereld. Het bewuste optrekje bevindt zich aan de rand van een paradijselijke baai met koraalrif en is enkel toegankelijk via een bergpad om de reizigers een optimaal gevoel van privacy te garanderen. De bewuste suite heeft een privézwembad, een wijnkelder, een zonneterras, een bad en een butler die steeds voor je klaar staat.

Suite 57 in het New Yorkse Viceroy Hotel staat op de tweede plaats en de Roccia Suite van het Bellevue Syrene in het Italiaanse Sorrento sluit de top drie.

Suite 57Roccia Suite

MEER OVER Reizen