© YouTube

Wat als een dronken vrouw hulp vraagt aan een man?

Een nuchtere actrice kroop voor een experiment van ondernemer en social media-expert Stephen Zhang in de huid van een sexy geklede, dronken vrouw. Ze strompelde alleen over Hollywood Boulevard en vroeg aan onbekende mannen om haar de weg naar de dichtstbijzijnde bushalte te wijzen...

vwh

De vijf heren in het filmpje waren heel entousiast om haar te helpen, maar dan vooral in hun eigen belang. Ze wilden haar begeleiden naar hun huis. En net wanneer de mannen ervan overtuigd waren dat het hen zou lukken, zei de actrice dat ze zich plots veel beter voelde en liet ze hen verward achter. Vooral de laatste man in het 'Drunk girl in public'-filmpje gaat er hard voor: hij 'redt' de vrouw uit de armen van een man om er zelf met haar vandoor te gaan naar zijn huis. De maker van het filmpje, dat inmiddels drie miljoen keer werd bekeken, wil hiermee aantonen dat mannen niet steeds de beste bedoelingen hebben met dames die te diep in het glas hebben gekeken.

De reacties op videoplatform YouTube zijn uiteenlopend. Velen denken dat het filmpj ein scène is gezet, terwijl anderen ervan overtuigd zijn dat dit écht gebeurt als je als dronken vrouw alleen rondloopt.

MEER OVER Seks & Relaties