© pn

Vrouw van Sergio Herman ontkent relatieproblemen

Vorig jaar deden geruchten de ronde dat het huwelijk van topkok Sergio Herman(44) en zijn vrouw Ellemieke Vermolen (38) op springen stond. Maar nu blijkt dat er helemaal geen sprake van een crisis. Dat zegt de blondine zelf in een interview met Tv Familie.

vwh

Ellemieke, die onlangs haar smoothieboek ‘Happy Shakes’ uitbracht, zegt dat ze Sergio soms een hele week niet ziet. ‘Hij heeft een appartement in Antwerpen. Als hij in The Jane werkt, blijft hij er soms overnachten. Wij wonen nu in Knokke, dicht bij het strand, en dat is immers niet bij de deur’, zegt ze.

De blondine, mama van Noah (5) en Zenna (3) zegt er nog bij dat hun relatie in balans is. ‘We maken geregeld tijd voor elkaar. Dan gaan we samen sporten of uit eten. We laten elkaar vrij in onze relatie, dat is ons liefdesgeheim’, klinkt het.

Hiermee ontkent Ellemieke de geruchten over een relationeel dipje. ‘De roddels kloppen helemaal niet. We weten zelfs niet waar ze vandaan kwamen. Er was en is niets mis tussen ons: het vuur is altijd blijven branden’, zegt ze. Ze voegt eraan toe dat veel mensen dachten dat Sergio moest kiezen tussen haar en zijn restaurant ‘Oud Sluis’, maar ook dat is bij de haren getrokken.